Ville Laakkonen vakuuttavaan Prisma Openin voittoon

Sunnuntaina 3.4. heitettiin Prisma Openin viimeiset alkuerät ja finaalit. Vakuuttavimman nousun finaaliin teki MM-ja EM-kisamenestyjä Varkauden Mainareiden Joonas Jehkinen. Aamun ensimmäisessä kisalähdössä Jehkisellä oli vaikeuksia löytää oikeaa pelipaikkaa, mutta kahteen viimeiseen sarjaan jehkinen heitti hienon turbotuloksen. Viimeisessä sarjassa Jehkinen tarvitsi tuloksen 288, joten hän heitti 289. Jehkinen kuitenkin osallistui  vielä viimeisen alkusarjan kisalähtöön heittäen hallin ennätyksen 1579 (keskiarvo 263) .

Finaalissa Veljmiesten Ville Laakkonen piti kuitenkin tahtipuikkoa käsissään ensimmäisestä sarjasta alkaen.  Prisma Openin kahdeksan sarjan finaalin Laakkonen voitti tuloksella 1854.  Toiseksi tuli Joonas Jehkinen tuloksella 1796 ja kolmas oli Pielaveden PieBon Veli Toivanen tuloksella 1774.

TULOKSET

Prisma Open 2016 – tulokset sarjoittain

Kuvassa vasemmalta oikealle: Jehkinen, Laakkonen ja Toivanen.

Prisma Open kolmikko