TIMO´S SPECIALIN voitto ratkesi viimeisessä ruudussa

Sunnuntaina 7.8. heitettiin Timo´s specialin finaali haastavissa olosuhteissa. Finaali heitettiin kuusi sarjaa amerikkalaisella pelitavalla. Ensimmäisen sarjan jälkeen kisaa johti ehkä yllättäin Pebon  Jarmo  Kauppinen.  Seuraavien sarjojen aikana Mainareiden Juho Rissanen nosti itsensä kärkisijoille. Myös Pebon Juhani Korhonen että Iibon Raimo Roivainen nostivat itsensä mitalisijoille.

Ennen viimeistä kuudetta sarjaa Roivainen johti niin, että 20 pisteen tappiolla hän olisi voittanut Korhosen ja 59 pisteen tappiolla Rissasen. Korhonen heitti kelpo 217 pisteen sarjan, mutta se ei riittänyt Roivaisen tavoittamiseen. Rissanen heitti kuitenkin vahvan 258 pisteen sarjan. Viimeiseen ruutuun Roivainen olisi tarvinnut kaksi kaatoa ja viimeisellä muutama keila pois. Roivainen onnistui ensimmäisellä heitolla tekemään kaadon, mutta toisella lähti pois vain kahdeksan, joten näin voitto sinetöityi hienon loppunousun tehneen Juho Rissasen hyväksi.

Lopputulokset: http://www.pelixir.fi/kuntoklubi/wp-content/uploads/2015/06/timosfinaali.jpg

Kuvassa voittajakolmikko. Vasemmalta oikealla Korhonen, Rissanen ja Roivainen.

Mitalikolmikko