Juoksukoulu

op-yla-savon-logo

 

Juoksukuntoon!

JUOKSUKOULU YHDESSÄ OP YLÄ-SAVON KANSSA!

Mikä?
Valmennusryhmä, jonka mukana siirryt sunnuntailenkkeilystä kohti juoksuharjoittelua. Valmennuksen kesto on noin 4 kuukautta, alkaen tammikuun puolivälistä päättyen toukokuun alkuun. Yhteisiä harjoituksia/tapaamisia on 12. Tapaamiset koostuvat pääosin harjoittelusta, mutta myös oikeanlaiseen ravintoon ja harjoitteluun liittyvistä luennoista. Valmennuksessa saat myös harjoitusohjelman rungoksi harjoitteluusi. Harjoittelemme monipuolisesti ja pyrimme nostamaan juoksukuntoa ja suorituskykyä turvallisesti. Harjoittelu käsittää niin aerobista eli peruskuntoharjoittelua, intervalliharjoittelua, juoksutekniikan harjoittelua, lihasvoimaharjoittelua sekä liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoittelua. Yhdistämällä harjoitteluun hyvän ravitsemuksellisen tasapainon, riittävän levon ja ryhmän tuen saamme yhdessä tuloksia aikaiseksi. Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa.

Kenelle?
Valmennus on tarkoitettu juoksemisesta kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla pohjatietoa juoksuharjoittelusta, mutta olet kuitenkin liikkunut jonkin verran omaksi iloksesi. Sinulla ei tarvitse olla juoksuharjoittelutaustaa, mutta jaksat kuitenkin kävellä rivakasti puoli tuntia tai hölkätä kilometrin tai kaksi. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat lenkkeilyysi tavoitteellisuutta ja siirtyä enemmän kohti juoksuharjoittelua. Haluat parantaa kestävyytesi eri osa-alueita ja nostaa suorituskykyäsi, parantaa juoksutekniikkaasi ja harjoitella riittävän monipuolisesti vammojen ehkäisemiseksi sekä kokea juoksun iloa niin yksin kuin yhdessä toisten kanssa. Tavoitteeksi asetat ehkä kevään 2017 juoksutapahtuman, jossa pääset testaamaan omaa parantunutta juoksukuntoasi ja ylittämään itsesi. Saat varmasti myös lisää jaksamista arkeesi kunnon kohentumisen myötä, sekä virkeyttä oikeanlaisesta ravinnosta.
Valmennus ei sovi  sellaiselle, jolla on akuutti vamma tai sairaus, joka vaikuttaa normaaliin toimintakykyyn. Valmennusta ei lähtökohtaisesti suositella myöskään jo pidempään juoksuharjoittelua harrastaneelle, ellei henkilöllä ole nimenomaan halu tulla oppimaan juoksuharjoittelua alkeista ja lisätä tietouttaan juoksun oheisharjoittelusta.

 

HINTA KLUBILAISILLE  JA OP YLÄ-SAVON OMISTAJA-ASIAKKAILLE 120€

MUILLE 140€

KOKOONTUMINEN TORSTAISIN,  4 KK AJAN, YHTEENSÄ 12 TAPAAMISTA,  19.1.2017 ALKAEN, KELLO 17.00.

ILMOITTAUTUMINEN KUNTOKLUBI@PELIXIR.FI, KLUBILAISET VOIVAT ILMOITTAUTUA TUNNUKSILLAAN POLAR JÄRJESTELMÄN KAUTTA

OHJAAJAN MARJA QVIST

Olen Marja Qvist, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntija. Kotoisin olen Kuopiosta, jossa maailman kiertelyn jälkeen varsinainen kotini tälläkin hetkellä sijaitsee. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri ja loppusilausta vaille yhteiskuntatieteiden maisteri. Hyvinvoinnin edistämiseen laaja-alaisesti liittyneiden koulutusten lisäksi olen myös entinen kilpaurheilija. Urheilu-urallani saavutin useita kilpakävelyn Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia. Pidän edelleen hallussani myös kautta aikain toiseksi kovinta naisten 20 kilometrin aikaa Suomessa. Huippu-urheilijan elämästä ja harjoittelusta minulla on lähes 15 vuoden kokemus.