Fustra

FUSTRA

Fustra tunnit alkaa aina näytetunnpeliin kautta, varaa siihen aikaa n. tunti. Sen hinta on 35€ Fustravalmentaja kartoittaa sinun tilanteen tunnin aikana, mihin osa-alueisiin kaipaisit panostusta, vahvistusta, huoltoa tai liikkuvuutta. Fustra harjoittelulla on tutkitusti ollut hyötyä kehon asentoon, ryhtiin ja linjauksiin. Suosittelemme harjoittelua ihan jokaiselle.

Fustra on aina valmentajan kanssa yhdessä tehtävää harjoittelua, sitä voi tehdä myös kahdestaan. Yksi valmentaja voi ottaa maksimissaan 2 yhtä aikaa ohjattavaksi, näin molemmat saavat varmasti laadukasta ja henkilökohtaista ohjausta.

Lailan fustravalmennuksessa olleilta palautetta

”Fustraan tuleminen oli elämäni paras päätös. Olen saanut apua niin paljon kehonhallintaan, ryhti on parantunut, työkyky on parantunut. Liikkuvuus on kasvanut huimasti. Jaksan arkisia askareita ihan eritavalla kuin ennen. Niska- hartia säryt on tipotiessään. Jaksaminen muissa treeneissä on parantunut. Ennen en jaksanut punnertaa ilman polvia, nyt menee tuosta noin vaan!  En tiedä missä olisin ilman fustraa” Asiakas joka fustrannut maaliskuusta 2015 saakka.

Valmenta Laila Kämäräinen, laila@pelixir.fi tai p. 0400 729 280

Lisätietoja http://fustra.fi