Kuntoklubi

Tarjoamme monipuolista liikuntaa kaikenikäisille, kuntoisille ja kokoisille. Meillä voi liikkua yhtäaikaa koko perhe. Tavoitteemme on säilyttää ihmisten työkyky mahdollisiman pitkään hyvänä ja terveenä. Samalla saa virtaa arkisten askareiden pariin. Tarvittaessa räätälöimme Sinulle henkilökohtaisen ohjelman kuntosalille tai ylipäänsä liikunnan aloittamiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa myös aktiivitreenaajia tarvittaessa. Parhaimmat edut saat liittymällä klubilaiseksi. Klubilaisten käytössä kaikki ryhmäliikuntatunnit rajattomasti ja kattava kuntosali klo 5.00-24.00. Kuntosali on iso, josta löytyy 13 aerobista laitetta, 14 painopakkalaitetta, sekä kattava vapaapainoalue. Kuntosalimme soveltuu myös kovakuntoisille, esimerkiksi käsipainoja löytyy 60 kiloon asti, mutta varsinaiseen painonnostoon liittyvää välineistöä meillä ei ole.

Tiloistamme löytyy myös urheiluhieronta palvelut, aikoja hierontaan voi varata kuntoklubi@pelixir.fi tai p. 0400 729 280. Koko hieronta 90 min. 58€, puolihieronta 45min. 35€ tai 60 min. 45€.

Meillä on Ylä-Savon laadukkain, kattavin ja monipuolisin ryhmäliikuntatarjonta. Ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja koulutettuja. Näin ollen tunneillamme on turvallista liikkua.
Viikkokalenterissa on tunteja monipuolisesti. mm. suositut Les Mills – tunnit BODYPUMP®, BODYSTEP® ja BODYCOMBAT® Lisäksi meiltä löytyy suosittu Zumba®- tunti. Järjestämme myös ryhmille Saunayoga® tunteja. Nämä kaikki ovat tunteja, joihin ohjaajan tulee käydä kolulutus hyväksytysti läpi ja näitä tunteja saa ohjata ainoastaan lisensioitu ohjaaja.

Ryhmäliikuntatarjonnastamme löytyy myös ohjaajien omia tunteja. Näin mahdollisuus on kuntoilla todella monella tasolla. Lukujärjestyksestä löytyy varmasti kaikille jotain. Opastamme sinua mielellämme, jotta pääset alkuun.

Ryhmäliikuntalukujärjestetyksemme löydät osoittteesta pelixir.bypolar.fi. Huomaathan, että tunteja voivat varata ainoastaan klubilaiset. Vierailijana sinun tulee käydä keilahallin puolen kassalla maksamassa ja hakemassa kuitti kyseiselle tunnille viisi minuuttia ennen tunnin alkua, näin ollen varmistamme maksavan asiakkaan etuoikeuden tunnille. Vierailijoille kuntoklubin palvelut ovat käytettävissä keilahallin aukioloaikoina.
Klubilaisten käytössä on myös lisämaksusta Personal trainer- ja hierontapalvelut. Meiltä löytyy myös Fustra ohjaaja.

 

Tervetuloa kuntoilemaan kanssamme!