Grit™ Series

30 min pyrähdys. Haastava HIIT-treeni.

STRENGHT™Tankoa ja irtopainoa välineinä käyttäen.

Tämä on intensiivinen tehotreeni, jossa yhdistetään käsipainot, tanko ja penkki huippumusiikin kanssa. Täydellinen treeni vartalon lihasmassan kasvattamiseen ja kehon kunnossapitoon. Huippukuntoinen keho nopeasti.

Kehittää voimaa ja hioo kaikkia kropan lihaksia Pistää kehosi metaboliikan ylikierroksille, jotta poltat kaloreita pitkään myös treenien jälkeen Stimuloi kasvuhormonituotantoa, joka auttaa polttamaan kehon rasvaa ja kehittäen samalla lihaksia.

PLYO™ Lauta, irtopaino ja sinä.

Tämä on plyometrinen tehotreeni (kimmoisuusharjoitus), joka panee lihakset koetukselle hyppyjen, punnerruksien, juoksupyrähdysten ja kyykkäysten voimalla. PLYOssa yhdistyy voima ja ketteryys urheilulliseen suoritukseen. Täydellinen treeni lihasmassan kasvattamiseen.

Kehittää tehoa, nopeutta ja jalkavoimaa Kasvattaa lihaskestävyyttä ja yleiskuntoa esim. urheilukisoihin Ihanteellinen tehotreeni lihasmassan kasvattamiseen Kehität ketterämmän ja atleettisemman kropan.

CARDIO™ Vain sinä.

Tämä on kehitetty polttamaan kaloreita sekä tehostamaan urheilullista kyvykkyyttä ja tehokkuutta hyvin nopeasti. Siinä yhdistyy tehokkaat cardio-liikkeet toiminnallisiin ylä- ja alakropan liikkeisiin. Ylivoimainen tehotreeni yleiskunnolle.

Nopea urheilullinen- ja yleiskunnollinen kehitys Maksimoi kaloreiden polttaminen, kulutat kaloreita jopa treenien jälkeen Todella intensiivinen cardio-treeni.

Nämä treenit nostavat kuntotasosi uudella tasolle.